Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Táplálékkiegészítő ill. étrend-kiegészítő készítmények

A legtöbb létfontosságú vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és aminosavat testünk nem, vagy csak elenyésző mennyiségben képes előállítani. A természetes táplálék manapság általában tápanyagokban nagyon szegény. Ezért tanácsos táplálékkiegészítőkkel való pótlásuk. De talán Ön is átélte már, hogy bizonyos táplálékkiegészítők alkalmazása során nem tapasztalta a várva várt egészségjavító hatást. Ennek oka leggyakrabban az, hogy a szervezetünknek nem egyes vitaminok vagy más tápanyagok nagy dózisára van szüksége. A különféle tápanyagok felszívódásához és a szervezetünkben történő hasznosulásához több más tápanyag egyidejű jelenléte és működése (szinergia) szükséges.

 

Dr. Matthias Rath évtizedek óta kutatja a tápanyagok szinergiáját. Étrend-kiegészítő készítményei szinergikus arányban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és – egyedülálló módon – aminosavakat ill. esszenciális aminosavakat.

 

Például az alapkészítmény több mint 30 természetes anyagot tartalmaz optimális kombinációban. Támogatja testünk minden egyes sejtjének anyagcsere-működését és energiával tölti fel azokat.

 

további információ a termékekről: www.dr-rath.com