Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A rák

Tanulmányaim eredményei arra vezettek, hogy a rák többé nem kellene, hogy halotti végzés legyen” – Matthias Rath

A Dr. Rath-féle sejtorvoslás azonosította, hogy a rák majdnem minden fajtája szétterjedéséhez ugyanazon szerkezetű MMP enzimet használ.

A speciális sejttápanyagok szinergikusan gátolják a rákot négy biztos és hathatós lépésben. E lépések közül egy is elegendő a rák megállításához.

A rák egyike azoknak a betegségeknek, melyektől legjobban félnek. Több mint 2000 ember hal meg rákban minden nap, és a folyamatban lévő „rákellenes harc” ellenére majdnem 1,4 millió új rákos esetet diagnosztizálnak az USA-ban minden évben. Valóban hatékonyak a hagyományos módszerek a rák kezelésére? Meggyógyítják a rákot? Ha rákos beteg lennél, megpróbálnád megtudni a választ.

 • A kemoterápia a rákos eseteknek csak 2-3%-ában hatékony Dr. John Cairns szerint. (Harvard Egyetem közegészségügyi tagozata)

 • A kemoterápia és a sugárkezelés olyan sok súlyos mellékhatást idéz elő, hogy egy 200 oldalas kiadványt szentelnek a bevett „biztonságos és hatásos” rákkezelések következményei felsorolásának.

 • A kemoterápiás szerek globális eladási értéke 1997-ben 31 000 000 000 000 $ volt, ebből 12 000 000 000 000 $ csak az USA-ban. A rák miatti halálozás csökkenés helyett majdnem háromnegyedével, 73%-kal nőtt.

 

A rák túl bonyolult ahhoz, hogy meggyógyítsák, vagy túl nyereséges ahhoz, hogy kiírtsák?

 

A megszokott kutatási gyakorlatok követése és a rákos sejteket elpusztító hatóanyagok keresése helyett azt vizsgáltuk miért ennyire halálos betegség a rák. Nem azért, mert a daganat a test egyik szervében jelen van, hanem azért, mert a rákos sejt szétterjed, áttétet (metasztázis) képez más szervekben. A rákos halálesetek 90%-a metasztázis miatt, nem elsődleges daganat miatt következik be. Ezt figyelte meg Dr. Rath, aki 1992-ben publikálta egy dolgozatban, hogy kívánatos természetes anyagokat, köztük C vitamint és lizin-aminosavat használni a rák metasztázis ellenőrzésére. Ezek a tápanyagok gátolják azoknak az enzimeknek működését, melyeket a rákos sejtek minden típusa használ a kötőszöveti környezetben való szétszóródáshoz és a testben történő szétterjedéshez. Kutatásunk követte Dr. Rath elgondolását és feltárta a tápanyagok szinergiáját, mely nagyon eredményesen gátolja a rák-sejtek szétterjedését, és egyúttal a rák más kritikus lépéseit is ellenőrzése alatt tartja, úgy, mint a növekedést, új véredények kialakulását (angiogenezis), és a rák-sejt halálát (apoptosis).

 

Hogyan fejlődik ki a rák?

Rák alakul ki, amikor a sejtek a test egyik részében ellenőrzés nélkül növekedésnek indulnak. Normális esetben a sejtek szisztematikus módon növekednek, osztódnak és meghalnak. Az élet korai éveiben a sejtosztódás sokkal gyorsabb, mint felnőtt korban. Akkor az osztódás már csak az elhasználódott vagy elpusztult sejtek helyettesítésére és a hibák kijavítására képes. A rákos sejt esetében a növekedési ciklust szabályozó program megszakad, ezért a sejt halhatatlanná válik, és állandóan osztódik. A rákos sejt növekedése nem áll meg, ez tumort eredményez.

A daganatok két típusa: Jóindulatú és rosszindulatú:

 • A jóindulatú daganatok általában nem terjednek szét.

 • A rosszindulatú daganat, közismerten „rák”, szétterjed, és három jellemzője:

  1. Ellenőrizetlen növekedés

  2. Behatolás a szomszédos szövetekbe

  3. Átterjedés távoli szervekbe (metasztázis)

 

Hogyan terjed szét a rák?

Sejtjeinket nagyon sűrű kollagén-mátrix és kötőszövet veszi körül. A kollagén szövet egy kötőanyag, vagy „ragasztó”, mely együtt tartja a sejteket. Rendesen az osztódáshoz és a növekedéshez a sejteknek szét kell bontaniuk ezt a sűrű anyagot, és több helyet kell csinálniuk. E célból speciális kollagénbontó enzimeket választanak ki, mátrix-metalloproteinázokat (MMP). Ezek az enzimek az egészséges testben is jelen vannak, ahol a test szabályozó mechanizmusának szoros ellenőrzése alatt állnak, ami megakadályozza a kollagén folytonos károsítását. Viszont a rákos sejt folyamatosan választja ki ezeket az enzimeket. Minél agresszívebb a rák, annál több enzimet választanak ki a rákos sejtek. Ezek az enzimek hozzájárulnak a rákhoz:

 • Szétbontják a környező kötőszöveteket és megnövelik a tumor tömegét

 • Szétbontják a kollagént a véredények falában, bejutnak a véráramba, és ugyanazt a kollagén-bontó mechanizmust használva áttétet képeznek egy másik szervben és egy új daganatot indítanak el

 

A Dr. Rath-féle sejtorvoslás megerősíti, hogy a rák terjedését természetes módon ellenőrzés alatt lehet tartani

Ma már ismerjük azt a speciális sejttápanyag-szinergiát, melynek alapja a C-vitamin, lizin, prolin és EGCG (zöld tea kivonat), amely több úton képes ellenőrzés alatt tartani a rákot. Ez a sejttápanyag-szinergia képes:

 • Lelassítani a tumor növekedését in vivo (élő szervezetben) 30-80% -al, anélkül, hogy károsítaná az egészséges szerveket.

 • Megakadályozza a rák szétterjedését:

  1. Blokkolja a kollagén-bontó enzimeket

  2. Megállítja a kollagén-szövet lebomlását.

  3. Megerősíti a kollagén-szövetet, hogy nagyobb ellenállást tanúsítson a lebomlással szemben

 • Csökkenti a tumor vérellátását, azáltal, hogy korlátozza új véredényeket kialakító képességét

 • Megöli a rákos sejteket anélkül, hogy befolyásolná az egészségeseket

E lépések közül csak egy szükséges a rák megállításához, és a természetes tápanyagok melyeket azonosítottunk hatásosak mind a négy lépésben!

 

Miért működik a CELLULÁRIS MEDICINA?

 • A kritikus folyamatokat célozza meg a túlélés érdekében, mert a halálesetek 90%-a metasztázis esetén következik be, melyre a hagyományos kezelések nem irányulnak.

 • Ez egy univerzális megközelítés, mert úgyszólván minden rák a kollagénbontás ugyanazon mechanizmusával terjed.

 • Ez egy sokirányú megközelítés, mert különböző szinteken támadja a rákot.

 • Támogatja a sejtműködést és optimalizálja a test természetes védekezését.

 • NINCS SEMMILYEN MELLÉKHATÁSA.

 

Kulcspontok:

 • Rák okozta halálesetek 90%-ának oka áttétel kialakulása nem az elsődleges tumor

 • Rák alakul ki, amikor a test egyik részében a sejtek ellenőrzés nélkül növekedni kezdenek

 • A rákos sejtek speciális kollagénbontó enzimeket választanak ki, mátrix-metalloproteinázokat (MMP), ez lehetővé teszi szétterjedésüket a testben.

 • A speciális sejttápanyag-szinergia, melynek alapja a C-vitamin, lizin, prolin és EGCG (zöld tea kivonat), képes ellenőrzés alatt tartani a rák szétterjedését.

 • A sejtorvoslás egy sokirányú megközelítés, így különböző szinteken támadja a rákot

 • A sejtorvoslásnak semmilyen mellékhatása sincs, ellentétben a kemoterápiával és a sugárkezeléssel.

 • A sejtorvoslás felhasználja a nem szabadalmaztatható és biztonságos sejttápanyagokat szinergikus kombinációban és csak a rákos sejtekre hat.

 • A speciális tápanyag-kombinációban rejlő forradalmi lehetőséget páciensek egyre növekvő számú esete támasztja alá, akik a rák teljes visszafejlődését tapasztalták.

   

  forrás: http://www.dr-rath-egeszsegszovetseg.org/